Karlskrona!

Tja tja bloggen!
 
Nu e jag, mamma och min kusin Ida på väg till karlskrona! Vi åker bil just nu! Vi kommer sitta i bilen i tre timmar till.
 
Mamma ska på möte (vet inte vad) Och jag och min kusin Ida ska vara hemma hos mormor/farmor. För mig e det mormor och för Ida är det farmor.
 
Jag och Ida kommer vara kvar där tills på tisdag. Mamma åker hem imorrn.
Jag vet inte ifall jag kommer blogga då! Kanske! Vi få se. Men jag tror inte det. För mobilbloggning går typ inte och jag fick låna min syrras data och när mamma åker hem imorrn så tar hon med datan men bilder kommer såklart.
 
H a det så härligt! 
 
 

26 Juni!

Heej heej bloggen!
 
Imorrn är det onsdag så då åker jag hem från pappa! Vi har inte gjort så mycket här. Idag har jag och min syrra vart i södertälje centrum jag köpte en bikini. På torsdag kommer min andra bästakompis Josse! <3 
Vi kommer ha as kul! Men nu måste jag avsluta för min syrra har dåligt batteri på sin data! 
 
BYE!!!
 

Måndag!

Heej heej bloggen!

Idag har jag bara haft tråkigt. Idag fyller min hund år.

Hon blir 3 år. GRATTIS MIN ÄLSKADE!
Men idag har vi inte gjort så mycket. Idag är det bara regn. Jag är hemma hos pappa och pappa och pappas tjej jobbar så man har ingenting att göra här.

När jag gick ut med min hund (Smilla) då höll hon på att gå e upp till små berg. Jag gick med henne en gång då så jag en älg. Jag blev as rädd. Jag höll på att bajsa på mig.

Men ha det så bra idag!


Länge sen!

Heej heej bloggen!
 
Ledsen att jag har inte bloggat på ett tag. Blogg.se i mobilen funkar typ inte så nu bloggar jag ifrån min syrras data eftersom jag har ingen data. Jag får en ny data i augusti så det tar ett tag.
 
Ja i fredag så var det midsommarafton. Bilder kommer efter jag har skrivit klart. Ja är hemma hos pappa nu. Om två veckor så åker jag till blekinge (Karlskrona) Men på onsdag så åker jag hem från pappa så då är jag hemma hos mamma. Jag vet inte vad vi kommer göra med mamma. Vi har inte gjort så mycket här. 
 
Nu har blogg.se förändrast som f*n. bild kan jag lägga upp . men jag vet inte när jag kommer blogga sen! Det kan ta en stund. vet inte hur mobilbloggen kommer vara vi får se. 
 
men har det så bra nu! Puss & kram.
 
 

Söndag=tråkigt!

Heej heej bloggen!
Idag har jag bara haft det tråkigt. Det jag har gjort idag det är att titta på film, gått ut med hunden i regnet och har haft tråkigt. Jag vet inte vad jag ska göra idag. Men imorrn så kanske min kompis Bella kommer. Igår var min bästakompis Pernilla hemma hos mig. Hon kom i fredags. Vi gjorde inte så mycket. Vi försökte bada men det var för kallt. Jag doppade mig men inte huvudet. Sen köpte vi lite godis och tittade på film. Men vi hade askul.

Just nu så skriver jag på min syrras data. För jag har typ inget internet på min mobil plus att jag kommer inte in på mobilen. Så nu skriver jag på min syrras data. Jag har ju lämnat in min data för jag ska byta skola. Jag kommer få en exat likadan data som jag hade förut fast den e ifrån hemmesta skolan. Det ska bli jättekul att börja i en ny skola. Jag fick litge tårar när det var avslutning. Men jag kommer hälsa på mina gamla klasskompisar. Men sen på onsdag så åker jag till min pappa vet inte ifall jag kommer skriva nått men bilder kommer.

Men ha det så bra!

Bilder från det andra inlägget!

Leden om det tog tid men ibland går det inte Att ladda upp bilder!!


Lördag!

Hej hej bloggen!

Igår kom min bästa kompis Pernilla hem till mig! Hon skulle sova hos mig! När hon kom så åt vi lite korv med bröd. Sen gick vi till ösbysträsket med min hund. Pernilla va feg så hon badade inte jag gjorde det men jag doppade inte håret!
Men sen gick vi hem.
Jag Pernilla åkte till godishörnet. Sen där hemma så kollade vi på film. Pernilla somnade efter en film jag somnade efter två filmer.

Jag råkade somna med kläderna på! Och min hund tog all täcke!!

Nästa dag (idag) så åt vi frukost, gick ut med min hund och nu tittar vi på tv.
Idag är det inte så mycket att göra för det är så tråkigt väder

Ha det så bra dag!


Ps: ibland går det inte att ladda upp bilder så det kommer nästa inlägg!


Morgon!

Hej Heej bloggen!

Idag är det första sommardagen och jag har tråkigt.......

Men igår var jag jättetrött efter grönan! Så jag somnade med sminket och kläder.

Vi hade as kul igår!
Men just nu tittar jag på tv och är lat! Men vi ses nån gång!


Lite bilder 💚


Mobilblogg!

Heej Heej bloggen!

Idag var det avslutning sen efter så åkte jag mina tre kompisar till grönan sen möte vi upp mina andra två kompisar❤
Vi hade as kul.
Jag och mina två kompisar var där till runt nio! Vi hade vart där i nio timmar!!
Vi var lite trötta!
Jag och min söta kompis Josse vi åkte insane tre gånger det var as kul ❤
Hoppas nån av mina kompisar vill åka dit med mig nån gång på sommarlovet..

Jag ska ju byta skola då för jag tvungen att lämna in min data så nu e bag tvungen att blogga från mobilen! Sen får jag en ny data i hemmesta! Det ska bli jättekul att byta skola men tråkigt för min klass kommer sakna er otrolig mycket ❤❤

Men jag kanske bloggar lite här jag kan typ inte ladda upp bilder så det kommer när jag får min nys data :)


Ha det så bra!


Tisdag 12 juni!

Heej heej bloggen!

För unegfär en timme senare så kom jag hem från skolan. Idag var det den sista vanliga skoldagen. Imorgon så är det shemabrytande. Vi ska äta glass och ha det lite mysigt den sista skoldagen. Vi slutar också lite tidigare. Tror jag ska ta lite bilder men det kommer imorgon. Idag packade vi alla saker som vi har jobbat med! Sen har vi inte gjort så mycket. Skolmaten var pastasallad. Det var gått.

Idag har det varit fint väder, jag hade jeans på mig. Jag höll på att svettas sk*t mycket! Men sen vid busshållplatsen så träffade jag Bella. Som sov hos mig förut. Vi åkte till grönan för en vecka sen. Vi hade as kul där.

Men just nu tittar jag på tv och ska snart gå ut med hunden!





Ny header!

Heej heej bloggen!
Ledsen att jag har inte bloggat på ett tag. Har inte orkat eller hunnit. Men nu är det bara tre dagar kvar sen e det SKOLAVSLUTNING! Jag längtar så!
Men sen efter avslutningen så åker jag och mina 8-9 kompisar till grönan. Det kommer vara skit kul där. Längtar så. Men min kompis har gjort lite i min blogg! Vad tycks? <3
Jag har även en ny rubriks text och inläggs text!
Men just nu tittar jag på tv. Idag efter skolan så åkte jag och min klass till stan för att köra lite lazerdome. Det var skitkul det var första gången jag körde det.
Sen efter det så gick vi till harrock café. Det var jättegod mat.
Men ha det så bra ses!

Måndag Skola.

Heej heej bloggen!
Asså ledsen för en dålig rubrik men jag kommer inte på vad jag ska skriva!
Men idag var det första skoldagen på hela veckan!
Det var inte så roligt, det var bara tråkiga lektioner. Men nu e jag ledig imorrn ialla fall för brunnskola. Jag ska ju till hemmesta skolan. jag ska träffa min nya klass. Det ska bli jätte jättekul. Jag ska vara där från kvart i tolv till halv tre! Det ska bli jättekul jag längtar så......
Efter det så ska min kompis Bella sova hos mig. Sen nästa dag så ska vi till grönalund (På onsdag)
Det är nationaldag så vi är lediga då igen. Jag och Bella kommer ha jättekul tillsammans.
Just nu tittar jag på tv och är inne på facebook.
Men vi ses!

Söndag!

Heej heej bloggen!
Idag vaknade jag runt elva vet inte när men det var nånstans där. men jag kollade på tv ett tag sen åt jag lite frukost sen gick jag ut med smilla, Sen spelade jag sims. Jag har inte gjort så mycket idag! Bara tråkiga saker....
Jag ville åka till grönan idag men inga ville eller kunde inte men sen så svarade min kompis bella men hon kunde inte men hon har guldkort precis som jag så vi kommer kanske åka dit på onsdag för vi är lediga för det är nationaldag. Men vi kommer kanske åka dit LÄNGTAR<3
Men just nu e jag med min syrra och hennes kompis. Vi kollar på film.
Ha det såbra!

Bloglovin!

Heej heej bloggen!
Just nu skapare jag ett konto på Bloglovin SÅ FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN Wilmacatarinalindahl. Snälla!

Header

Heej heeej bloggen!
Nyss gjorde jag en ny header tycks??Jag gjorde bara en enkel.. Det kommer en bättre..... sen.

Inlägg

Heej heeej bloggen!
Ja det var alla inlägg som jag skrev på min förra blogg! Jag hade den inte så länge typ i 2 veckor ungefär. Jag skulle ha kvar den om det inte skulle bli så fattar inte hur det har blivit så. Jag har inte ens rört nått!
Men hoppas den här bloggen blir bra och det inte händer nått!
vad tycks nu?? Gjorde lite saker men det koperiare jag från min gamla blogg jag har fortfarande kvar den men skriver inte i den.
men om ni undrar så är catarina mitt andra namn!
Har lite mys och ska hämta min godispåse..
Vi ses!

1/6 Håret!

 

Heej heeej bloggen!

Ja igår slingade jag mitt hår! Jag skulle blonda det men om jag skulle jag har gjort det så skulle det bli orange och det vill jag inte ha så jag va tvungen att slinga FÖRST sen i juli så ska jag få blondera håret. Det ska bli kul.

Blev det snyggt???

Jag tycker det blev så speciellt snyggt men det får vara så en i månad till.

Ja idag är det den första juni och det regnar..... trodde att det ska vara sommar! hahah Men nu är det bara 13 skoladagar kvar. Ska bli så skönt.

Idag är det fredag och jag ska snart äta. men just nu tittar jag på BIG BROTHER (repris) På söndag är det BIG BROTHER Finalen.

Men vi ses


<---- klicka!


31/5 SNart dra!

Heej heej bloggen!

 

Snart ska jag åka till lugnet. Det är där min frisör är. Jag ska slinga håret men det kommer inte så ut som det i alla fall! Bild kommer ju såklart. För ungefär en och en halv timme så kom jag hem från skolan. Var bara tråkiga lektioner förutom de sista. Den sista lektionen så fick vi äta kakor som vissa i klassen hade gjort. Det var gott. Medans vi åt så kollade vi på filmer om puberteten okej? det kanske inte va så färcht....

Men det var gott att äta kakor!

Just nu bloggar jag och kollar på tv ska snart dra så det här blev ett kort inlägg! Måst gå nu!


31/5 Skolan!

Heej heej bloggen!

Det här blir ett kort inlägg! Men snart ska jag gå till min busshåll plats!  Just nu är jag inne på facebook! Jag och min bästa kompis har skapat en blogg tillsammans! Men jag har inte glömt bort er! Men imorgon är det fredag då ska min kompis josse kanske sova hos mig eller på lördag hon vet inte och skulle fråga! Men idag runt sex så ska jag blondera håret bild kommer så klart! gå in på min och Pernillas blogg


http://girlswiththissweetness.blogg.se

http://girlswiththissweetness.blogg.se

http://girlswiththissweetness.blogg.se

http://girlswiththissweetness.blogg.se

http://girlswiththissweetness.blogg.se

http://girlswiththissweetness.blogg.se


30/5 Klippt lugg!

Hej hej bloggen!

Ja, idag har jag klippt lugg! Jag skulle och blondera håret men min stora syster skulle också göra det men det tog lite tid så jag ska göra det imorgon kl 17:30. Jag blev jättenöjd med luggen! Det var jättelänge sen jag hade lugg! Jag hade lugg till 2-4 sen klippte jag bort den! Jag klippte sen helt själv! Det blev inte så snyggt! Jag känner mig lite annorlunda med lugg! Jag e ensam hemma nu. Min stora syster och min mamma är kvar vid frisören för der tar lite tid att färga håret! det kommer inte bli direkt blond! Jag vet inte hur det kommer se ut men tror det blir snyggt bild kommer! Idag har jag vart i skolan! Bara tråkiga lektioner inte så roligt! Men tittar lite på tv och bloggar!

Har precis ätit lite! Mcdonalds! Men sen i sommar så ska jag gå ner i lite vikt.

Men nu kommer det en bild på mig i lugg kommentera hur det blev.



hejdå


29/5 Ska duscha och gå och lägga mig!

Hej hej bloggen!

Jag och min stora syster har precis vart ute med vår hund Smilla! Vi var ute i en timme! Jag svettas som f*n.

Jag ska duscha nu och sen ska jag gå och lägga mig!

Men klockan är mycket så nu måste jag skynda mig hejdå sov så gott nu!





29/5 Sjuk

Hej bloggen!

Igår på morgonen så hade jag ont i magen! jag gick in på toan skulle gå på toa sen så spydde jag! Jag spydde hela dagen! Första gången efter jag hade kräkts så fick jag prickar från munnen till haslen! Jag e hemma från skolan idag också!

Jag hade lite feber igår 38,4 och ett litet tag så hade jag ingen känsel i tungan! Men idag mår jag i alla fall bättre!

Men nu kommer det en bild på mig som jag tog nyss!





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0